architect
Geregistreerd in het architectenregister onder nummer: 1.120501.012

E info@ms-a.eu
T +31(0)6 27 020 230

kvk: 93002505
btw: NL 004992526 B67

Michael Schuurman (Tilburg NL, 1987) is in 2012 afgestudeerd aan de technische universiteit in Delft, waarna hij werkzaam is geweest bij verschillende gerenommeerde bureau’s in Rotterdam en Amsterdam waaronder space&matter, Powerhouse Company en Space Encounters.

In 2024 is hij zijn eigen bureau begonnen.

profiel

MSa is een kantoor voor architectuur, design en strategie. 

Mijn doel is om hoogwaardige architectuur te maken die inspirerend is voor zijn omgeving en zorgt voor een glimlach op het gezicht van de gebruiker.

Ik geloof in de visuele kracht en culturele impact van architectuur en verlang naar een rationele en karaktervolle vormgeving. 
Architectuur moet kunnen verleiden door eenduidigheid, begrijpbaar zijn en moet in dienst staan van haar gebruikers, met als doel een ruimte die wordt geliefd en omarmd.

methode

Vanuit een kritische analyse van de opgave zoek ik in het resultaat altijd naar de juiste balans tussen verwachting en verrassing. Door de architectuur terug te brengen naar de basis kan de focus liggen op het programma, de materialisering, de vorm of het budget. Duurzaamheid en circulariteit zijn verweven in het proces, hierdoor zijn projecten makkelijk te begrijpen, goed en duurzaam te bouwen en te onderhouden.auteursrecht

Op alle tekeningen, afbeeldingen en tekst rust auteursrecht en intellectueel eigendom (mits anders vermeld) en mag niet zonder expliciete goedkeuring worden gebruikt, gekopieerd verspreid of opgeslagen.

Lees hier meer over auteursrecht. 
  
voorwaarden

Voor al mijn werk is De Nieuwe Regeling (DNR) 2011 herzien juli 2013 van toepassing, een standaardregeling van de Bond van Nederlandse Architecten (BNA) voor het afsluiten van overeenkomsten tussen adviseurs en opdrachtgevers. 

Klik hier om de regeling in te zien.office 
for 
architecture 
design
strategy
info@ms-a.eu
+31(0)627020230
contact

instagram